Karrier

Az Office Shoes, Közép- és Kelet-Európa egyik piacvezető, prémium cipőmárkákat forgalmazó kiskereskedelmi hálózata. Jelenleg 50+ márkát forgalmazunk, melyek között olyanok találhatók, mint Timberland, Tommy Hilfiger, Skechers, Lacoste és Converse.

Jelenleg több mint 150 bolttal, 7 országban vagyunk jelen az EU területén. A magyar piac mellett Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Horvátországban, Szlovéniában és Romániában találhatók üzleteink. Célunk, hogy Európa egyik legmeghatározóbb prémium márkákat forgalmazó hálózata legyünk, amely minden vásárló igényét magas minőségben tud kielégíteni. Folyamatosan bővülő márka kínálatunkkal egyre több koncepcióval biztosítjuk a folyamatos növekedést.

Emellett fontosnak tartjuk, hogy olyan munkahely legyünk, ahol a dolgozók hosszú távú perspektívát kaphatnak, folyamatosan tanulhatnak és valóban kihívó, felelősségteljes munkát végezhetnek. Ezt támogatja, ha kellemes munkahelyi légkörben lehet dolgozni, ami kiszolgálja a kollégák igényeit. Az új nagytarcsai központunk is ebben a szellemiségben épül.

A dinamikus növekedés folyamatosan új nyitott pozíciókat biztosít országos bolthálózatunkban, valamint nagytarcsai központunkban és raktárépületünkben, fizikai és szellemi munkakörökben.

Aktuális állásajánlataink megtekintéséhez kattints az alábbi linkre vagy az adott pozícióra!

Profession.hu - Office Shoes

 Vállalatunkról további információt a www.shoebox.hu oldalon találsz.

X