Valentin napi nyereményjáték

Játékszabályzat

 

A Shoebox Kft. (továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet az Office Shoes követői számára.

A játék kezdete: 2017. február 14. 8:00
A játék időtartama: 24 óra
Eredményhirdetés: 2017. február 16. 17:30-ig.

A játék során a résztvevőknek meg jell jelölniük Facebook oldalunkon található bejegyzésünk alatt párjukat. Akik ezt megtették, már is részt vesznek sorsolásunkban. 

Amennyiben a kisorsólt személy(ek) nem jelentkezik(nek) a sorsolástól számított 10 napon belül, úgy a nyertest újra sorsoljuk.

A nyertest Facebookon keresztül megjelöléssel vagy privát üzenetben fogjuk értesíteni.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékban részt vehet, minden természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármilyen feltétele.

Kik nem vehetnek részt a játékban ?

A Shoebox Kft. dolgozói és azoknak közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő személyek illetve közeli hozzátartozóik.

Nyeremény:

A nyeremény egy-egy pár cipő szerelmes párnak. A nyeremény előre meghatározott, a két modell legújabb kollekciónkból került ki. A két modell alább megtekinthető.

New Balance

és

Lacoste

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook.


X