Tommy Hilfiger Nyereményjáték

Játékszabályzat

A Shoebox Kft. (továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet ”Tommy Hilfiger Nyereményjáték" címmel.

  • A játék időtartama: 2016. Május 09. - 2016. Május 30. 23:59
  • Sorsolás: 2016. Május 31. 15:00
  • Eredményhirdetés: 2016. Május 31. 16:30-ig

 

A játék során a versenyzőknek fel kell iratkozniuk egy érvényes email címmel hírlevelünkre az Office Shoes oldalán található feliratkozási szekció segítségével (példakép lentebb).

 

Nyeremény:

Egy pár, a nyertes által választott Tommy Hilfiger lábbeli.

A szerencsés nyertest az általa megadott email címen értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kap. A nyertest által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Szervező semmiféle felelősséget nem vállal.

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Shoebox Kft. munkatársai. Valamint már regisztrált email cím újboli felhasználása nem minősül feliratkozásnak.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért semmilyen felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook.

 

 

 


X