Te hallottál már az új márkánkról ?

Az OHW? márka két tapasztalt cipőszakértő közös elképzelésének megvalósítása.

„Célunk hogy új oldalról közelítsük meg férfi lábbelik gyártásának világát így egy saját gyárat üzemeltetünk, amely modern és funkcionális designelveket követ. Sok más céggel ellentétben, akik külsős partnerek által szerzik be a cipőiket, mi teljes ellenőrzés alatt tartjuk a gyártás minden folyamatát. Hisszük, hogy a vásárlóinknak tisztában kell lenniük a cipőink eredetével. Gyárunk már egy harmadik generációs családi vállalkozás mely működése során számos minőségi, fejlesztési és technikai díjat nyert el. A design során az egyszerűséget és letisztultságot tartjuk szem előtt, aminek kivitelezése során a magas minőséget és a részletekre való odafigyelést hangsúlyozzuk ki. A tervezési folyamat az Egyesült Királyságban zajlik és az aktuális szezon előtt sok időt töltünk terepen, hogy kreatív inspirációkat gyűjtsünk.

Számos elismert cipőtervezővel dolgozunk együtt, hogy az ötleteinket átültessék napjaink trendjeibe, majd szorosan együttdolgoznak a gyártásunkkal, hogy a koncepciók valósággá válhassanak. Minden általunk használt anyag a legmagasabb minőséget képviseli kezdve a prémium velúrtól a magas minőségű nubuk bőrig. Minden egyes cipőnk bőr cipőfűzővel és béléssel készül kizárólag kézi varrással. Habár designereink a trendeket követik, a funkcionalitás is nagyon fontos számukra. Minden cipőnk és csizmánk úgy lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek a lábra és rendkívül kényelmesek legyenek így a talpuk kialakítása során gumi/phylon kombinációját használjuk. A phylon talp általában sportcipők során használt technológia, így az általunk készített cipők is rendkívül könnyűek és kényelmesek akár egy sportcipő.

Azzal kezdve, hogy saját magunk választjuk meg az embereket akikkel dolgozni szeretnénk a gyárban, végig szem előtt tartjuk, hogy minden amit teszünk összhangban legyen azzal akik vagyunk. Ez az oka annak is, hogy az OHW? nevet választottuk és hogy az első kreatív marketing tervünk sem modelleket követtek, hanem néhány ember jelent, akik velünk dolgoznak. Ez az elkötelezettség kiterjed a vállalkozásunk minden részére mert fontos számunkra márkánk hitelességét. Emiatt minden pár OHW? cipő egy kézzel írt aláírást kap a végső minőség-ellenőrzés során.”


X