Találd meg az 5 különbséget!

Találd meg az 5 különbséget!

Feltöltöttünk Facebook oldalunkra két képet 5 apró különbséggel. Vajon sikerül megtalálnod mindegyiket ? Ha igen, akkor oszd meg azt velünk egy hozzászólásban és már is részt vehetsz a sorsolásunkon, melynek nyereménye egy általad választható Vans cipő az Office Shoes kínálatából.  

A játék időtartama: 2016.03.26. 0:00-tól 2016.03.28 23.59-ig. 

Kik vehetnek részt ? 

-Azok akik az Office Shoes rajongói oldalát követik valamint Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek.

-Azok akik az Office Shoes rajongói oldalát még nem követik valamint Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek.

Kik nem vehetnek részt ? 

- Azok akik a post alá, a játékhoz nem illő megjegyzéseket kommentálnak ( Tehát nem az 5 különbséget.... ).

- Az Office Shoes alkalmazottai és hozzátartozóik.

 

A sorsolás Kedd (2016.03.29.) 15:00-kor történik meg, melynek keretein belül a játékszabályt betartók között véletlenszám generátór segítségével kisorsóljük a győztest.

Az eredményhírdetés ugyan ezen a napon a sorsolást követően történik majd, mely után a győztes privát üzenet vagy email formájában értesítjük. 

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

 

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook.


X