Packeta


 

Mi az a Packeta?

A Packeta egy profi csomagküldő hálózat, mely Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. Webáruházunkban választhatod szállítási módnak a Packeta-t is. Az átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

A Packeta működése az átvevőhelyek kiterjedt hálózatán alapul. Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok - például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszerüzlet stb... Ennek a rendszernek köszönhetően nem kell otthon várnod, hogy mikor hív a futár. Kérd a csomagodat a hozzád legközelebb eső Packeta átvevőhelyre, ahol a kiszállított csomag 7 napig megvár. Ha nem tudod ezen időszak alatt felvenni a csomagot, az interneten 21 napig ingyenesen meghosszabbíthatod a tárolást.

 

Mik a Packeta előnyei?

  • Egyszerű csomag-nyomkövetés
  • Egy jelszóval átvehető a csomag
  • Kibontható és ellenőrizhető a csomag átvételkor
  • Akár 21 napig is megőrzésre kerül a csomag az átvevőhelyen
  • Kedvező ár

Hogyan működik a Packeta?

1) A szállítási módnál válaszd a Packeta-t.

2) Ha átadjuk a csomagodat a Packeta-nak értesítést küldünk neked.

3) Amit megérkezik az átvevőhelyre a csomagod a Packeta SMS-ben és eMail-ben is értesít téged.

4) Az SMS-ben és az eMail-ben is küldenek neked egy egyedi jelszót. Ezt kell bemondanod az átvevőhelyen.

5) Máris nálad a csomag - boldogság! :-) 

A csomag felvételével mást is megbízhatsz, mivel az átvételi jogot a jelszóval kell igazolni. A Packeta használatához nincs szükség személyigazolványra vagy egyéb igazolásra.

Ha 7 napon belül nem tudod felvenni az árut, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztül 21 napra meghosszabbíthatod a tárolási időt.

Hol ellenőrizhetem, hogy hol van a csomagom?

A Packeta modern csomagkövetési szolgáltatásnak köszönhetően egyszerűen megtudhatod, hogy csomagod éppen hol van és mikor érkezik meg.

Egyszerűen csak add meg a csomagszámot az alábbi linken, ami egy Z betűvel kezdődő, kilencjegyű számsor: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search (kiküldtük neked eMail-ben)

Ha van kérdésem a csomagommal kapcsolatban kit kereshetek?

Hívd a Packeta ügyfélszolgálatát, mely elérhetőségeit itt találod meg: https://www.packeta.hu/kapcsolat Esetleg vedd fel velük a kapcsolatot a weboldalukon és a Facebook oldalukon található Packetabot (chatbot) segítségével.

 

Hogyan veheted át Z-Box automatába rendelt csomagodat? 

Ha nem szeretnéd a futárt várni, kérheted csomagodat a legközelebbi Z-Box automatába, ahol 0-24 átveheted a rendelésed. Ebben az esetben először is szükséged lesz egy okostelefonra, rajta a Packeta alkalmazással. Kapcsold be a Bluetooth-t és a helymeghatározást, nyisd meg a Packeta alkalmazást és kattints a "Rekesz kinyitása" gombra. Innentől 2 perc áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagodat. Ezután már csak arra kérünk, hogy csukd vissza a rekesz ajtaját, és már nálad is a csomag!

Az alkalmazást letöltheted a Google Play vagy App Store áruházadból.

Ha gondolod, nézd meg a rövid videót a Z-Box átvétel menetéről, hogy meggyőzödhess róla, milyen egyszerű!


X