NYERJ EGY PÁR CIPŐT! - Instagram Nyereményjáték

 

MINDEN HÉTEN SORSOLÁS!

Nyerd meg tőlünk az új kedvenc cipődet! Keresd az Instagram-matricákat üzleteinkben, és segítségükkel fotózd le a cipőt, amit próbálsz a boltjainkban, vagy mutass egy képet bármely, az Office Shoes-ban vásárolt cipődben! Töltsd fel a fotót Instagramra, kövess minket (@officeshoeshungary) és tag-elj be az alábbi hashtag-ekkel:

#officeshoesgiveaway #oneplaceallbrands #officeshoeshungary

Minden héten kisorsolunk egy cipőt, játssz velünk, és légy te a szerencsés nyertesek egyike!

JÁTÉKSZABÁLYZAT:

 A játék időtartama: 2018.03.08 – 2018.04.23. (7 hét)

Nyertesek kihirdetése:

Minden hétfőn délelőtt 9:00 órakor a játék időtartama alatt (03.12., 03.19., 03.26., 04.03., 04.09., 04.16., 04.23.)

A játék során a résztvevőknek egy vagy több fotót kell készíteniük az Office Shoes kollekciójából való cipőben, amelyet fotózhatnak akár az üzleteinkben kihelyezett Instagram-elemek segítségével, vagy használhatnak egy saját képet, amin az Office Shoes-ban vásárolt cipőjüket viselik. A fotót fel kell tölteniük saját Instagram-oldalukra, majd követni az Office Shoes Hungary Instagram-fiókját, és az alábbi 3 hashtag használatával megjelölni azt:

#officeshoesgiveaway #oneplaceallbrands #officeshoeshungary

Minden résztvevő egy vagy több képet is feltölthet minden héten a játék időtartama alatt.

A nyertesek kihirdetése:

Minden héten egy nyertes kerül kisorsolásra, az adott héten a szabályoknak megfelelően feltöltött képek készítői közül. A sorsolásban az előző hét hétfőjén 9:00 órától az adott hét hétfőjén 8:00 óráig feltöltött képek készítői vesznek részt. Az eredményhirdetésre az adott hét hétfőjén reggel 9:00 órakor kerül sor.

A nyertes a Random File Picker nevű alkalmazással kerül kiválasztásra.

Miután az alkalmazás véletlenszerűen kisorsolta a nyertest, Instagramon napi történetben és posztban is bejelentjük a győztes nevét, továbbá Facebookra is kihelyezzük egy poszt keretén belül, majd felvesszük a kapcsolatot a nyertessel az Instagramon keresztül.

Sorsolási időtartamok:

1. hét: március 08. csütörtök d.e. 9:00 – március 12. hétfő d.e. 8:00
2. hét: március 12. hétfő d.e. 9:00 – március 19. hétfő d.e. 8:00
3. hét: március 19. hétfő d.e. 9:00 – március 26. hétfő d.e. 8:00
4. hét: március 26. hétfő d.e. 9:00 – április 03. kedd d.e. 8:00
5. hét: április 03. kedd d.e. 9:00 – április 09. hétfő d.e. 8:00
6. hét: április 09. hétfő d.e. 9:00 – április 16. hétfő d.e. 8:00
7. hét: április 16. hétfő d.e. 9:00 – április 23. hétfő d.e. 8:00


Ki vehet részt a játékban?

A játékban részt vehet bármely természetes személy, aki teljesíti a játékszabályzatban foglalt feltételeket, Magyarországi lakóhellyel rendelkezik és akire a jelen játékszabályzatban foglalt kizáró okok nem vonatkoznak.

Ki nem vehet részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Shoebox Kft. dolgozói, valamint közeli hozzátartozóik, vagy bárki, aki segédkezett a játék lebonyolításában és az ő közeli hozzátartozói.

Nyeremény:

Hetente 1 pár tetszés szerinti, az Office Shoes 2018 tavasz-nyári kollekciójából kiválasztott cipő. Összesen 7 pár cipő kerül kisorsolásra a nyereményjáték időtartama alatt.
 

Ezt a nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.


X