NYÁRI LEÁRAZÁS!

Július elsejétől még nagyobb leárazással várunk bennektekek üzleteinkben és webáruházunkon egyaránt. Egyes termékeket akár 60%-al olcsóbban megvásárolhatjátok, legyen szó egy trendi vászoncipőről, vagy a minden nyáron abszolút befutó flip-flop papucsról.

Keressétek a félkörökkel megjelölt akciós termékeket az üzletekben és itt a webshopon is, nehogy lemaradjatok a most kedvezményes áron beszerezhető nagy kedvencekről!

Márkáink között fellelhetőek a Lacoste, Timberland, POLO Ralph Lauren, CAT, Tommy Hilfiger, Replay, Skechers, Kitten, Diesel, Converse, Vans, Eastpak, Bensimon, Rider, Ipanema, Grendha 2013-as legkedveltebb nyári modelljei egyaránt. Az óriási választék között szinte biztos, hogy megtaláljátok a szíveteknek legkedvesebb darabot, legyen szó bármelyik márkáról. 13 vidéki és 11 budapesti boltunkban várunk Titeket szeretettel, köztük a legnagyobb alapterülettel és árukészlettel rendelkező üzleteinkben, úgy mint a közel 220nm-es Aréna plázában, vagy a város központjában található Westend City Centerben.

Ebben a nyári kanikulában reméljük nagy hasznát veszitek megújult webaruházunknak, ahol pár kattintást követően ingyen házhoz szállítjuk a kiválasztott cipőiteket.

Kellemes vásárlást kívánunk mindenkinek!


X