Minden alkalomra van cipőnk!

Játékszabályzat

A Shoebox Kft. (továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet ”Minden alkalomra van cipőnk!" címmel.

A játékszabály: Fényképezzd le egy az Office Shoes-nál vásárolt cipődet, majd jelöld meg az alábbi két hashtag-el:

#mindenalkalomra #officeshoeshungary

Publikáld ezt az instagram profilodon, és máris játékban vagy. A posztolók között pedig egy Converse lábbelit sorsolunk ki. 

  • A játék időtartama: 2016. Június 10. - 2016. Június 17. 12:00
  • Sorsolás: 2016. Június 17. 14:00
  • Eredményhirdetés: 2016. Június 17. 15:00

Nyeremény: Egy pár, a nyertes által választott Converse lábbeli. A szerencsés nyertest az Instagram profilján keresztül értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kap. Hibás nevezésért, elirásért a szervező felelősséget nem tud vállalni.

Személyes adatok kezelése: A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban? A játékban nem vehetnek részt a Shoebox Kft. munkatársai. Valamint privát profillal rendelkezők nem tudnak nevezni.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért semmilyen felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook.


X