Melyik a Te kedvenc filmed ?

Melyik a kedvenc romantikus filmed ? 

Oszd meg ezt velünk facebookon egy hozzászólás formájában és vegyél részt sorsulásunkban. A nyertes egy darab 3000 Ft értékű kupont nyer majd, melyet kizárólagosan weboldalunkon tud majd felhasználni. 

A játék időtartama: 2016.02.14. 0:00-tól 2016.02.14 23.59-ig. 

Kik vehetnek részt ? 

-Azok akik az Office Shoes rajongói oldalát követik valamint Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek.

-Azok akik az Office Shoes rajongói oldalát még nem követik valamint Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek.

Kik nem vehetnek részt ? 

- Azok akik a post alá, a játékhoz nem illő megjegyzéseket kommentálnak ( Tehát nem film címeket, stb... ).

- Az Office Shoes alkalmazottai és hozzátartozóik.

 

A sorsolás Hétfőn 16:00-kor történik meg, melynek keretein belül a játékszabályt betartók között véletlenszám generátór segítségével kisorsóljük a győztest.

Az eredményhírdetés ugyan ezen a napon a sorsolást követően történik majd, mely után a győztes privát üzenet vagy email formájában értesítjük. 

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

 

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook.


X