Megérkezett legújabb márkánk a GUESS!

 

Hello GUESS!
Mit érdemes rólad tudni?

 GUESS márkát Georges Marciano alapította testvéreivel együtt 1981-ben. A három testvér egymás között osztotta meg a feladatokat.  Armand a disztribúcióért felelt, Paul a reklámért, valamint együttesen a terjesztésért és reklámozásért feleltek, Georges  pedig magával a ruhatervezéssel foglalkozott. A kezdeti időszakban Franciaországban MGA néven hasonló üzletet nyitottak, azonban terjeszkedni szerettek volna, ezért Georges Amerikába utazott, hogy felmérje a lehetőségeket a márka bővülésére.
1981-ben meg is történt az áttörés, ugyanis Los Angelesbe megérkezett testvéreivel, majd a Beverly Hills-en megnyitották első üzletüket, ami hatalmas sikert hozott számukra.
A cég már 1985-ben a Vissza a jövőbe című film főszereplőjének (Michael J. Fox) saját Guess farmert készítettek a forgatásra, de olyan híres sztárokkal is együtt dolgoztak, mint Claudia Schiffer.

A márka fő profiljába nem csak ruhák tartoznak, hanem különböző kiegészítők is, mint például a cipők, így ismerjetek meg most párat közülük!

A TELJES KOLLEKCIÓ ITT ÉRHETŐ EL

 

 


X