Kiskegyed kuponakció: Kártyás shopping a WestEndben!

Bankkártyával fizetni egyszerű, kényelmes és biztonságos, ezért 2014. április 26-án, szombaton, 17 és 21 óra között a plasztiklapoké lesz a főszerep a WestEnd City Centerben található Office Shoes üzletben. Használd fel a Kiskegyedben található kupont, fizess kártyával és szerezz akár 30% kedvezményt a teljes áru termékeink árából.

A kupont felhasználó, bankkártyával fizető vásárlóinknak:

10% kedvezményt biztosítunk minden: Lacoste, Converse, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Vans, Lauren Ralph Lauren és New Balance modellre.
20% kedvezményt biztosítunk minden: Timberland, Hunter, UGG, CAT és Skechers modellre.
30% kedvezményt biztosítunk minden: Kitten, Steve Madden és Rider modellre.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ráadásul mindazok, akik MasterCard vagy Maestro bankkártyával vásárolnak a fenti időszak alatt, és ezt a kártyás fizetési bizonylattal igazolni is tudják, nyereményjátékban vehetnek részt. Két darab kétszemélyes hétvégét sorsolunk ki a Wellness Hotel Gyula**** superior szállodába, ahol a szerencsés nyertesek kipihenhetik a vásárlás fáradalmait!

A nyereményjátékra jelentkezni a WestEnd City Center C&A előtt található info pultjánál lehet (a Kiskegyed 17. számában található regisztrációs kuponnal), ahol az első 1000 kedves látogatót egy praktikus bevásárló táskával is megajándékozzák.


X