Holiday with Office Shoes!

Játékszabályzat

A Shoebox Kft. (továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet az Office Shoes Hungary Facebook oldalán az Office Shoes vásárlói számára ”Holiday with Office Shoes" címmel.

  • A játék időtartama: 2016. július 01. - 2016. szeptember 01. 23:59
  • Eredményhirdetés: 2016. szeptember 03. 16:30

 

A játék során a versenyzők fényképet küldhetnek az OFFICE SHOES bolthálózatában vásárolt cipőikről a holiday@shoebox.hu email címre. Fontos, hogy a kép témája a nyaralás legyen. Ezeket a képeket feltöltjük az Office Shoes hivatalos Facebookoldalára. Ezeken keresztül gyűjthetnek majd játékosaink szavazatokat, az-az Like-okat.

Szavazatokat gyűjthettek még az Instagrammon keresztül is, azonban itt nektek kell feltöltenetek a képet és megjelölni azokat a lentebb látható hashtag-ekkel.

Az első 3 legtöbb szavazatot szerző vásárló részesül díjazásban, illetve külön az Instagram oldalán legtöbb szavazatot elérő játékos is a nyertesek közé kerül.

A játékban résztvevőknek lehetőségük van a feltöltött képüket megosztani a saját „üzenőfalukon”, de nem kötelező.

Az Insagram esetében a következő hashtag-eket kell használni:

#officeshoeshungary valamint #weloveshoes

Csak olyan képek vehetnek részt a játékban amelyek kizárólagosan ebben az időszakban kerültek feltöltésre. (A játék időtartama: 2016. július 01. - 2016. szeptember 01. 23:59)

A beküldött képeket a Szervező folyamatosan figyeli és naponta több alkalommal feltölti őket. (Oda nem illő, illetve irreleváns tartalom esetén nem töltjük fel a képet.)

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt akik, számlával, blokkal tudják igazolni, hogy az Office Shoes-nál vásárolták a fényképen szereplő cipőt.

Nyeremények:

A nyeremény mindegyik nyertes esetében egy *szabadon választható lábbeli, mely aktuális kínálatunkból lesz kiválasztható. 

A szerencsés nyerteseket e-mailben/Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertesek által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Szervező semmiféle felelősséget nem vállal.

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Shoebox Kft. munkatársai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért semmilyen felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.


*szabadon választható lábbeli:  A választható termék maximális értéke 25.000 Forint

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook.

 

 

 

 

 


X