Hogyan tűrd fel a nadrágod? A bokavillantás mikéntje

Ez a manapság egyre népszerűbb öltözködési stílus még mindig megosztja a közvéleményt és senki nem tud szó nélkül elmenni mellette. Viszont ha egyszer rákapsz a “bokavillantás” ízére, többet máshogy nem is fogod hordani nadrágjaidat.


 

A nyár akkor jó, ha végre itt van. Süt a nap, rekkenő hőség és azon tanakodsz, hogy ideje előkapni a sortokat téliálmukból, a farmert lecserélni könnyed, légies nyári nadrágokra és végre el lehet felejteni a vastag zoknikat ( legalább 3 hónapra ).

És itt az ideje a bokák közszemlére tételének is. (De csak óvatosan, itt is érvényes a kevesebb több elv.) Nagyon egyszerű a dolog, de szükség lesz egy jó kis casual nadrágra, hozzá stílusban illeszkedő cipőre, valamint a megfelelő mértékben kilátszodó boka látszatának eléréséhez egy professzionális titokzoknira.

Tehát ha stylish és cool szeretnél lenni idén nyáron, akkor olvasd el egyszerű kis útmutatónkat a biztos siker érdekében.

 

 

Viseld a megfelelő nadrágot

Felejtsd el a lógós farmerodat és tedd félre a macinacit is egy időre. Ahhoz, hogy a bokáid kivillanjanak a nadrágból, bizonyos típusú nadrágra lesz szükséged. A legmegfelelőbb erre a célra, ha beszerzel slim vagy skinny fit nadrágokat, így azok nem fognak lötyögni, ahogy jársz, anyaguk lehetőleg pamut vagy vászon legyen, mert ezesetben a felhajtás is szűkebb és egyenesebb lesz, semmiképpen nem lesz erőltetett.

Próbáld fel a Men’s Thompson Lake Slim Fit Chino Pants-t (https://www.timberland.com/shop/mens-pants-shorts/mens-thompson-lake-slim-fit-chino-pant-6652j264) Aréna vagy Westend Timberland boltjainkban. Ez a nadrág ideális ehhez a lookhoz.

Hozzápasszoló cipőnek pedig a Men’s Revenia Oxford Shoes-t (https://www.officeshoes.hu/cipo-timberland-cipo-revenia-ox/4775) ajánljuk.

 

Hogy hajtsd fel

A nadrág felhajtás trükkje mindössze abban rejlik, hogy a megfelelő mennyiségű bokát mutassuk meg. Ha túlhajtod komolytalanul fogsz festeni, ha viszont túl alacsonyan van, akkor nem stílusos a megjelenés.
Van egy jó hírünk, létezik egy egyszerű megoldás, ami működik szinte minden nadrágnál. Az első hajtás éppen olyan széles legyen, mint a nadrág szegélye, győződj meg róla, hogy nincsenek gyűrődések, hogy egyenes és egyenletes-e . Ez alapján hajts a nadrágod szárán 3-at és eléred a tökéletes hosszt, ami körülbelül 6-7 cm-re van a cipő vonalától. Így a felhajtás nem is túl rövid és nem is túl hosszú, de pont annyi látszik a bokádból amennyinek látszódnia kell.

 

 

Hordj titokzoknit

Senki sem bír ki egy teljes napot zárt cipőben zokni nélkül. Anélkül, hogy belemennénk a részletekbe, azért ne hagyjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a lábfej izzad egész nap… A megoldás a titokzokni , ami elég hosszú ahhoz, hogy a sarkaidat védje, ne csúszkáljon el és a cipő vonalán nem lóg túl.

 

Tégy óvintézkedéseket

Még ha titokzoknit is hordasz, egy kis megelőzés sose árt, hogy karban tartsd lábad és lábbelid egyaránt.
Egy cipőfrissítő ( https://www.officeshoes.hu/cipo-timberland-air-raider-csizma-es-cipofrissito/1521) alapfelszereltség lehet a gardróbodban és ha sámfát is teszel a cipődbe amíg nem viseled, az kellően frissen és baktérium mentesen tartja.

 

 

De a lényeg, hogy…

… Minden, amiről az előzőekben említést tettünk azt a célt szolgálja, hogy egy természetes és magabiztos megjelenést biztosítsunk számodra, ami a nagy nyári hőségben és az office dresscode-hoz igazodva megállja a helyét a meetingektől a délutáni sétákig.

Szóval itt az idő, hogy bokát villantsunk! :)


X