Hogyan megkülönböztesd meg az eredeti Timberland bakancsokat a hamisítványoktól

 

Ebben a cikkben röviden összefoglaljuk neked, hogy hogyan tudod ránézésre megállapítani, hogy Timberland bakancs eredeti vagy hamisítvány. Minden esetben olyan észrevehető apróságokat vizsgálunk, melyek könnyen lebuktathatják a hamisítványokat. A következő 5 pontban pontosan ezeket a részleteket mutatjuk be neked. Tarts velünk! 

Amint azt már tudjátok az Office Shoes kínálatában kizárólag eredeti és a legjobb minőségű termékekkel találkozhattok.

1: Mindig ellenőrizd a dobozt és a rajta található címkét

Minden Timberland bakancs egy márkajelzéssel ellátott, újrahasznosított anyagokból készült dobozban érkezik, melynek a tetején és az oldalán található a logó. Mindig ellenőrizd, hogy megfelelő a nyomtatás minősége.
A Timberland cipős dobozokon fehér címke található, amin részletesen fel van tüntetve a modell neve, a bakancs mérete, színe. Emellett található egy 1-10-es skála, melyből kiderül, hogy az adott modell mennyire környezetbarát. (Részletes információ a dobozban található nyomtatott nylon anyagon is található.)
Mindig érdemes ellenőrizni, hogy a dobozon található információk megegyeznek e a bakancsban található információkkal.

 


2: Logó a sarokrésznél

A Timberland bakancsok esetében a külső logó az esetek nagy részében a sarokrésznél helyezkedik el. Mindig ellenőrizd, hogy a logóban vannak e hibák és megfelelő az elhelyezése, nyomása. Minden esetben keresd a R jelet a logó mellett.

 

 

3: Fűzők

A Timberland bakancsokon található cipőfűzők vége minden esetben hőkezelt, soha nincs rajtuk műanyag, illetve fémborítás. A férfi bakancsokon 7 db fém cipőfűző karika van, míg a nőieken 6. Ezek tökéletes illeszkednek a bakancs felső bőr részébe.

 

 

 

4: Márkajelölések a talpon

A Timberland bakancsok talpa márkanévvel és logóval van ellátva. Az elhelyezés változhat a különböző modellek esetében, de mindig magas minőségűen vannak a strapabíró gumitalpba nyomva.

 


5: Varrás

A varrás minden esetben a legmagasabb minőségű. Egyenes, egyenletesen elosztott, és minden esetben hibátlanul befejezett.
 

 

Forrás: ebay.com /gmek111


X