Hétindító Agytorna

Játékszabályzat

A Shoebox Kft. (továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet az Office Shoes Hungary Facebook oldalán az Office Shoes vásárlói számára ”Hétindító Agytorna" címmel.

  • A játék időtartama: 2016. szeptember 26. - 2016. szeptember 30. 23:59
  • Eredményhirdetés: 2016. október 3. 17:30-ig.

 

A játék során a versenyzők a Facebook oldalunkon publikált feladványt kell megoldják, majd az eredményt hozzászólás formájában beírni a poszt alá.

A sorsolást a hozzászólók között tartjuk majd, s amennyiben a kisorsolt hozzászólás eredménye pozitív lesz, úgy Övé a nyeremény.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt, valamint hozzászólások a poszt témájához kell illeszkedjenek. Amennyiben a játékos hozzászólása nem releváns tartalmú, úgy nem vehet rész a sorsoláson

Nyeremény:

Egy 20.000 forint értékű vásárlási utalvány. Az utalvány kizárólagosan csak webshopunkban vásárolható le, illetve más utalványokkal nem összevonható. A nyertes nevét a poszt hozzászólásában fogjuk megjelölni, így a jelölést követően rögtön értesítést kap majd róla.

Sorsolás:

A sorsolás véletlenszámgenerátorral történik. A helyesen válaszolókat sorszámmal látjuk el, majd a kezdő és végződő értékek között sorsolunk.

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Shoebox Kft. munkatársai.

A nem releváns tartalmat megosztó játékosok nem kerülnek be a sorsolásba. 

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook.

 

 

 

 

 


X