Fotózz és nyerj!

Játékszabályzat

A Shoebox Kft. (továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet az Office Shoes Hungary Facebook oldalán az Office Shoes vásárlói számára ”FOTÓZZ ÉS NYERJ" címmel.

  • A játék időtartama: 2016. január 18. - 2015. január 31. 23:59
  • Sorsolás: 2016. február 3. 15:00
  • Eredményhirdetés: 2016. február 3. 16:30

 

A játék során a versenyzők fényképet küldhetnek az OFFICE SHOES bolthálózatában vásárolt cipőikről a nyeremenyjatek@officeshoes.hu email címre, melyeket feltöltünk az Office Shoes hivatalos Facebook oldalán található „Nyereményjáték” mappába és szavazatokat (like-okat) gyűjthetnek.

A legtöbb szavazatot szerző versenyző nyeri a játékot és Office Shoes vásárlási utalvány formájában visszanyerheti cipőjének vételárát.

Ezenfelül a Szervező által további különdíj kerül kisorsolásra, amelynek nyertese szintén Office Shoes vásárlási utalvány formájában visszakapja cipőjének vételárát.

A játékban résztvevőknek lehetőségük van a feltöltött képüket megosztani a saját „üzenőfalukon”, de nem kötelező.

A beküldött képeket a Szervező folyamatosan figyeli és naponta több alkalommal feltölti a Nyereményjáték mappába. (Oda nem illő, illetve irreleváns tartalom esetén nem töltjük fel a képet.)

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt akik, számlával, blokkal tudják igazolni, hogy az Office Shoes-nál vásárolták a fényképen szereplő cipőt.

Nyeremények:

Az alábbiak alapján hirdetünk nyertest a következő kategóriákban:

Közönségdíj – A legtöbb szavazatot elért játékos nyereménye: 1 db vásárlási utalvány a fényképen szereplő cipő blokkján feltüntetett értékben

Különdíj – A szervezők által kisorsolt képet elküldő játékos nyereménye: 1 db vásárlási utalvány a fényképen szereplő cipő blokkján feltüntetett értékben

A vásárlási utalvány kizárólag az Office Shoes magyarországi üzleteiben vásárolható le. Az utalványból akár több termék is vásárolható, ha szükséges, akár ráfizetéssel is. Amennyiben a vásárlás értéke nem haladja meg a vásárlási utalvány értékét, akkor az utalványon található összegből nem áll módunkban készpénzt visszaadni. A nyeremények készpénzre nem válthatóak!

A szerencsés nyerteseket e-mailben/Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertesek által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Szervező semmiféle felelősséget nem vállal.

Személyes adatok kezelése:

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyi adataikat és más személyes jellegű információkat (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és jelen nyereményjáték lebonyolításának és dokumentálásának céljából a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglaltak értelmében, valamint marketingtevékenységének lebonyolítására és dokumentálására. További, harmadik személynek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Shoebox Kft. munkatársai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért semmilyen felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook.

 

 

 


X